Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Titanium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

27.08.2021 - 16:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
25.3.
2021

Näettekö, että korkotasojen nousulla olisi merkittäviä vaikutteita erilaisten kiinteistörahastojen toimintaan ja tuottavuuteen? Esimerkkeinä voisi käyttää eQ:n ja Titaniumin kiinteistörahastoja, jotka hyödyntävät sijoituksissaan velkarahaa.

Inderes Q&A
14.9.
2020

Mitkä ovat TItaniumin ylivoimaisesti tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston keskeisimmät riskit?

Inderes Q&A
23.1.
2020

Terve, Mietin Suomalaisten pääomarahastotalojen P/E-lukuja, ja en osaa määritellä mikä on kallis tai ei. Vaikka ovat finanssitaloja, niin mielestäni on hyväksyttävää että P/E korkeampi kuin "klassissilla" varainhoitajilla jotka ovat hyvin syklisiä. Jos kuitenki tsekkaa näitä kotimaisia (esim. Capman, EQ), ovat P/E-luvut vuodelle 2019 tasolla 23 teidän ennusteiden mukaan. Aika korkeat, tai normaalia private equity -talolle? Tiedän että Capmanille ladattu kovat odotukset ensi vuodelle joten ei ehkä paras esimerkki, mut yleinen vastaus kelpaa myös. Thänks!

Inderes Q&A
6.6.
2019

Titaniumin Hoivarahasto on sijoittanut Titaniumin Asuntorahastoon. Onko tällaiset järjestelyt normaaleja varainhoitoon erikoistuneilla yhtiöillä? Ja mikäli Asuntorahaston osuus kasvaa Hoivarahastossa, millaisia rajoituksia tähän liittyy?

Voisi kuvitella tässä piilevän merkittävää maineriskiä, kun tavallaan omaa Asuntorahastoa myydään Hoivarahaston sivussa..

Inderes Q&A
20.11.
2018

Titaniumin rahasto laittoi kiinteistöjä lihoiksi hyvän tukun. Ette ole kommentoineet sanallakaan. Miksi?

Inderes Q&A
13.6.
2018

Näettekö mahdollisena, että Titaniumin ohjeistusta nostettaisiin ylöspäin loppuvuoden aikana? "Yhtiön alkuvuosi on sujunut erittäin hyvin ja olemme tarkistaneet ennusteitamme ylöspäin. Osakekurssi ei ole seurannut yhtiön hyvää operatiivista kehitystä ja arvostustaso on painunut hyvin houkuttelevaksi."

Inderes Q&A
15.3.
2018

Hei, Osaatteko sanoa millaiseen tilanteeseen Titanium Oyj taloudellisesti joutuisi, mikäli kiinteistösijoitusmarkkinoilta karkaisi raha esimerkiksi toisiin sijoitusmuotoihin? Tällöin epälikvidiin omaisuuteen sijoittava rahasto kaiketi joutuisi realisoimaan varallisuuttaan jopa alihintaan maksaakseen sijoittajilleen näiden osuutta vastaavan summan.

Inderes Q&A
11.3.
2018

Huomenta! Teillä on hyvin kattava selvitys Titaniumista täällä. Mutta olisiko viime hetken tietoa ennen ensi viikon tulosjulkistusta vai onko oletus, että ennusteenne 2017 on edelleen relevantti. Kiitos tiedosta!

Inderes Q&A
28.2.
2018

Hei, Pieni varmistus: täällä videolla https://www.inderes.fi/file/titanium-sijoituskohteena kohdassa 12:00-12:20 Sauli sanoo osapuilleen näin että "Titaniumin hoivakiinteistö-rahasto on yksi Suomen finanssisektorin kannattavimpia tuotteita". Tarkoittaako Sauli kommentillaan kannattavuutta Titaniumille vai kyseiseen rahastoon sijoittaneille Titaniumin asiakkaille :)

Kiitoksia laadukkaasta palvelustanne ja vastauksesta!

Inderes Q&A
15.11.
2017

Tervehdys! Sauli on Titaniumia seuraavana analyytikkona tehnyt yhtiöstä listautumisen yhteydessä ansiokkaan analyysin. Heti listautumisen jälkeen Sauli antoi yhtiölle vähennä suosituksen ihan loogisilla perusteluilla (markkina-arvo nousi Saulin asettamaan tavoitehintaan). Mutta mitenkäs nyt? Osakkeen arvo on lasketellut alaspäin (toki hyvin pienellä vaihdolla, mutta kuitenkin) joten miksi samoilla perusteluilla Inderes ei nyt nosta Titaniumin suositusta? En todellakaan ymmärrä tätä vai onko kyse mahdollisesti vain Saulin ajan riittämättömyydestä reagoida tilanteeseen?

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas