Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Titanium
3111 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.74 ALIN 9.22 VAIHTO (KPL) 48 496
MYYNTI 9.80 YLIN 9.94 VAIHTO (VAL) 0,463 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

5
Maa
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
23.1.
2020

Terve, Mietin Suomalaisten pääomarahastotalojen P/E-lukuja, ja en osaa määritellä mikä on kallis tai ei. Vaikka ovat finanssitaloja, niin mielestäni on hyväksyttävää että P/E korkeampi kuin "klassissilla" varainhoitajilla jotka ovat hyvin syklisiä. Jos kuitenki tsekkaa näitä kotimaisia (esim. Capman, EQ), ovat P/E-luvut vuodelle 2019 tasolla 23 teidän ennusteiden mukaan. Aika korkeat, tai normaalia private equity -talolle? Tiedän että Capmanille ladattu kovat odotukset ensi vuodelle joten ei ehkä paras esimerkki, mut yleinen vastaus kelpaa myös. Thänks!

Tyyppi: inderes_qa
6.6.
2019

Titaniumin Hoivarahasto on sijoittanut Titaniumin Asuntorahastoon. Onko tällaiset järjestelyt normaaleja varainhoitoon erikoistuneilla yhtiöillä? Ja mikäli Asuntorahaston osuus kasvaa Hoivarahastossa, millaisia rajoituksia tähän liittyy?

Voisi kuvitella tässä piilevän merkittävää maineriskiä, kun tavallaan omaa Asuntorahastoa myydään Hoivarahaston sivussa..

Tyyppi: inderes_qa
20.11.
2018

Titaniumin rahasto laittoi kiinteistöjä lihoiksi hyvän tukun. Ette ole kommentoineet sanallakaan. Miksi?

Tyyppi: inderes_qa
13.6.
2018

Näettekö mahdollisena, että Titaniumin ohjeistusta nostettaisiin ylöspäin loppuvuoden aikana? "Yhtiön alkuvuosi on sujunut erittäin hyvin ja olemme tarkistaneet ennusteitamme ylöspäin. Osakekurssi ei ole seurannut yhtiön hyvää operatiivista kehitystä ja arvostustaso on painunut hyvin houkuttelevaksi."

Tyyppi: inderes_qa
15.3.
2018

Hei, Osaatteko sanoa millaiseen tilanteeseen Titanium Oyj taloudellisesti joutuisi, mikäli kiinteistösijoitusmarkkinoilta karkaisi raha esimerkiksi toisiin sijoitusmuotoihin? Tällöin epälikvidiin omaisuuteen sijoittava rahasto kaiketi joutuisi realisoimaan varallisuuttaan jopa alihintaan maksaakseen sijoittajilleen näiden osuutta vastaavan summan.

Tyyppi: inderes_qa
11.3.
2018

Huomenta! Teillä on hyvin kattava selvitys Titaniumista täällä. Mutta olisiko viime hetken tietoa ennen ensi viikon tulosjulkistusta vai onko oletus, että ennusteenne 2017 on edelleen relevantti. Kiitos tiedosta!

Tyyppi: inderes_qa
28.2.
2018

Hei, Pieni varmistus: täällä videolla https://www.inderes.fi/file/titanium-sijoituskohteena kohdassa 12:00-12:20 Sauli sanoo osapuilleen näin että "Titaniumin hoivakiinteistö-rahasto on yksi Suomen finanssisektorin kannattavimpia tuotteita". Tarkoittaako Sauli kommentillaan kannattavuutta Titaniumille vai kyseiseen rahastoon sijoittaneille Titaniumin asiakkaille :)

Kiitoksia laadukkaasta palvelustanne ja vastauksesta!

Tyyppi: inderes_qa
15.11.
2017

Tervehdys! Sauli on Titaniumia seuraavana analyytikkona tehnyt yhtiöstä listautumisen yhteydessä ansiokkaan analyysin. Heti listautumisen jälkeen Sauli antoi yhtiölle vähennä suosituksen ihan loogisilla perusteluilla (markkina-arvo nousi Saulin asettamaan tavoitehintaan). Mutta mitenkäs nyt? Osakkeen arvo on lasketellut alaspäin (toki hyvin pienellä vaihdolla, mutta kuitenkin) joten miksi samoilla perusteluilla Inderes ei nyt nosta Titaniumin suositusta? En todellakaan ymmärrä tätä vai onko kyse mahdollisesti vain Saulin ajan riittämättömyydestä reagoida tilanteeseen?

Tyyppi: inderes_qa
8.11.
2017

Hei, ilmeisesti Titanium ei suoraan omista hoivakiinteistöjä, vaan jollakin tapaa sijoittaa näihin rahaston kautta. Voitteko avata tätä vähän tarkemmin? Kuka/mikä omistaa ko. kiinteistöt, joihin Titanium sijoittaa? Miten Titanium sijoittaa rahastonsa kautta kiinteistöihin? Miten näette tämän yhtiön kannalta, onko riskisempää omistaa suoraan kiinteistöjä vai ei? Julkaiseeko yhtiö muuten loppuvuonna vielä osarin? Kiitosta!

Tyyppi: inderes_qa
1.11.
2017

Hei. Inderes aloitti Titaniumin seurannan yhtiön listautuessa ja kaupankäynnin alkaessa. Inderes antoi Titaniumille listautumisen jälkeen 7,0 EUR tavoitehinnan ja Vähennä-suosituksen. Nyt Titaniumin osakkeen arvo on pudonnut 6,29-6,30 EUR lukemiin eli osakkeen arvo on tällä hetkellä 10% alle Inderesin 10.10. antaman 7,0 EUR tavoitehinnan. Jos Inderesin 7,0 EUR tavoitehinta pätee edelleen, niin miksi Inderes ei ole antanut Titaniumille vieläkään Lisää-suositusta?

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja. Titaniumin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista, eikä yhtiö ole riippuvainen yksittäisistä asiakkaista. Päätuotteet ja palvelut: Hoivakiinteistörahasto, Asuntorahasto, Osakerahasto & Omaisuudenhoitopalvelut.