Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Titanium
3623 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.56 ALIN 8.52 VAIHTO (KPL) 4 850
MYYNTI 8.60 YLIN 8.64 VAIHTO (VAL) 0,042 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

27
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
23.1.
2020

Terve, Mietin Suomalaisten pääomarahastotalojen P/E-lukuja, ja en osaa määritellä mikä on kallis tai ei. Vaikka ovat finanssitaloja, niin mielestäni on hyväksyttävää että P/E korkeampi kuin "klassissilla" varainhoitajilla jotka ovat hyvin syklisiä. Jos kuitenki tsekkaa näitä kotimaisia (esim. Capman, EQ), ovat P/E-luvut vuodelle 2019 tasolla 23 teidän ennusteiden mukaan. Aika korkeat, tai normaalia private equity -talolle? Tiedän että Capmanille ladattu kovat odotukset ensi vuodelle joten ei ehkä paras esimerkki, mut yleinen vastaus kelpaa myös. Thänks!

Inderes Q&A
6.6.
2019

Titaniumin Hoivarahasto on sijoittanut Titaniumin Asuntorahastoon. Onko tällaiset järjestelyt normaaleja varainhoitoon erikoistuneilla yhtiöillä? Ja mikäli Asuntorahaston osuus kasvaa Hoivarahastossa, millaisia rajoituksia tähän liittyy?

Voisi kuvitella tässä piilevän merkittävää maineriskiä, kun tavallaan omaa Asuntorahastoa myydään Hoivarahaston sivussa..

Inderes Q&A
20.11.
2018

Titaniumin rahasto laittoi kiinteistöjä lihoiksi hyvän tukun. Ette ole kommentoineet sanallakaan. Miksi?

Inderes Q&A
13.6.
2018

Näettekö mahdollisena, että Titaniumin ohjeistusta nostettaisiin ylöspäin loppuvuoden aikana? "Yhtiön alkuvuosi on sujunut erittäin hyvin ja olemme tarkistaneet ennusteitamme ylöspäin. Osakekurssi ei ole seurannut yhtiön hyvää operatiivista kehitystä ja arvostustaso on painunut hyvin houkuttelevaksi."

Inderes Q&A
15.3.
2018

Hei, Osaatteko sanoa millaiseen tilanteeseen Titanium Oyj taloudellisesti joutuisi, mikäli kiinteistösijoitusmarkkinoilta karkaisi raha esimerkiksi toisiin sijoitusmuotoihin? Tällöin epälikvidiin omaisuuteen sijoittava rahasto kaiketi joutuisi realisoimaan varallisuuttaan jopa alihintaan maksaakseen sijoittajilleen näiden osuutta vastaavan summan.

Inderes Q&A
11.3.
2018

Huomenta! Teillä on hyvin kattava selvitys Titaniumista täällä. Mutta olisiko viime hetken tietoa ennen ensi viikon tulosjulkistusta vai onko oletus, että ennusteenne 2017 on edelleen relevantti. Kiitos tiedosta!

Inderes Q&A
28.2.
2018

Hei, Pieni varmistus: täällä videolla https://www.inderes.fi/file/titanium-sijoituskohteena kohdassa 12:00-12:20 Sauli sanoo osapuilleen näin että "Titaniumin hoivakiinteistö-rahasto on yksi Suomen finanssisektorin kannattavimpia tuotteita". Tarkoittaako Sauli kommentillaan kannattavuutta Titaniumille vai kyseiseen rahastoon sijoittaneille Titaniumin asiakkaille :)

Kiitoksia laadukkaasta palvelustanne ja vastauksesta!

Inderes Q&A
15.11.
2017

Tervehdys! Sauli on Titaniumia seuraavana analyytikkona tehnyt yhtiöstä listautumisen yhteydessä ansiokkaan analyysin. Heti listautumisen jälkeen Sauli antoi yhtiölle vähennä suosituksen ihan loogisilla perusteluilla (markkina-arvo nousi Saulin asettamaan tavoitehintaan). Mutta mitenkäs nyt? Osakkeen arvo on lasketellut alaspäin (toki hyvin pienellä vaihdolla, mutta kuitenkin) joten miksi samoilla perusteluilla Inderes ei nyt nosta Titaniumin suositusta? En todellakaan ymmärrä tätä vai onko kyse mahdollisesti vain Saulin ajan riittämättömyydestä reagoida tilanteeseen?

Inderes Q&A
8.11.
2017

Hei, ilmeisesti Titanium ei suoraan omista hoivakiinteistöjä, vaan jollakin tapaa sijoittaa näihin rahaston kautta. Voitteko avata tätä vähän tarkemmin? Kuka/mikä omistaa ko. kiinteistöt, joihin Titanium sijoittaa? Miten Titanium sijoittaa rahastonsa kautta kiinteistöihin? Miten näette tämän yhtiön kannalta, onko riskisempää omistaa suoraan kiinteistöjä vai ei? Julkaiseeko yhtiö muuten loppuvuonna vielä osarin? Kiitosta!

Inderes Q&A
1.11.
2017

Hei. Inderes aloitti Titaniumin seurannan yhtiön listautuessa ja kaupankäynnin alkaessa. Inderes antoi Titaniumille listautumisen jälkeen 7,0 EUR tavoitehinnan ja Vähennä-suosituksen. Nyt Titaniumin osakkeen arvo on pudonnut 6,29-6,30 EUR lukemiin eli osakkeen arvo on tällä hetkellä 10% alle Inderesin 10.10. antaman 7,0 EUR tavoitehinnan. Jos Inderesin 7,0 EUR tavoitehinta pätee edelleen, niin miksi Inderes ei ole antanut Titaniumille vieläkään Lisää-suositusta?

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titaniumin liiketoiminta perustuu asiakaslähtöi-syyteen, ammattitaitoon, näkemykseen ja luottamukseen. Konsernin kokenut asiantuntijatiimi palvelee yksityis-, yhteisö- ja instituutioasiakkaita ympäri Suomen. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.