Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Titanium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston vuosi lähti pirteästi liikkeelle, sillä rahaston nettomerkinnät olivat tammikuussa laskelmiemme mukaan rahaston tuottokehityksestä oikaistuna noin 9 MEUR ja rahaston oma pääoma kohosi 414 MEUR:oon.

Analyytikon kommentti
14.1.
2021

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston (osuus yhtiön liikevaihdosta yli 80 %) joulukuu sujui hyvin ja linjassa odotuksiemme kanssa. Vaikean alkuvuoden jälkeen Hoivarahaston uusmyynti on kehittynyt H2:lla erinomaisesti.

Analyytikon kommentti
15.12.
2020

Finanssisektorilla vuoden jälkipuolisko on sujunut erittäin hyvin. Oikeastaan kaikki keskeiset mittarit ovat kehittyneet sektorin kannalta oikeaan suuntaan ja sektorin ensimmäisen ja toisen vuosipuoliskon erot ovat kuin yöllä ja päivällä.

Analyytikon kommentti
10.12.
2020

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston (osuus yhtiön liikevaihdosta yli 80 %) marraskuu sujui hyvin ja linjassa odotuksiemme kanssa.

Analyytikon kommentti
24.11.
2020

Toistamme Titaniumin 12,0 euron tavoitehintamme ja laskemme suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää). Osakekurssi on kohonnut noin 20 % edellisen päivityksemme jälkeen ja ennusteiden pysyessä muuttumattomina on tämä valunut täysimääräisesti arvostuskertoimiin.

Analyytikon kommentti
12.11.
2020

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston (osuus yhtiön liikevaihdosta yli 80 %) lokakuu sujui hyvin ja odotustemme mukaisesti. Hoivarahaston nettomerkinnät olivat laskelmiemme mukaan lokauussa rahaston tuottokehityksestä oikaistuna noin 7 MEUR ja rahaston oma pääoma kohosi 387 MEUR:oon (9/2020: 378 MEUR).

Analyytikon kommentti
19.10.
2020

Tarkistamme Titaniumin tavoitehintamme 12,0 euroon (aik. 11,0e) ja laskemme suosituksemme lisää- tasolle (aik. osta). Odotamme yhtiöltä lähivuosilta tervettä yli 10 %:n tuloskasvua Hoivarahaston vetämänä.

Analyytikon kommentti
14.10.
2020

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston (osuus yhtiön liikevaihdosta yli 70 %) syyskuu sujui pirteästi ja hieman ennakko-odotuksiamme paremmin.

Analyytikon kommentti
11.9.
2020

Finanssisektorin Q2-tuloskausi sujui odotuksia paremmin käytännössä kaikilta seuraamiltamme yhtiöiltä. Taustalla oli etenkin markkinan vahva elpyminen sekä koronasta johtuneet kulusäästöt.

Analyytikon kommentti
10.9.
2020

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titaniumin liiketoiminta perustuu asiakaslähtöi-syyteen, ammattitaitoon, näkemykseen ja luottamukseen. Konsernin kokenut asiantuntijatiimi palvelee yksityis-, yhteisö- ja instituutioasiakkaita ympäri Suomen. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.