Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Titanium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

27.08.2021 - 16:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.9.
2021

Titaniumin huhtikuussa väliaikaisesti sulkema Hoivarahasto oli elokuussa jälleen auki merkinnöille ja rahaston oma pääoma kasvoi heinäkuusta 7 MEUR:lla 430 MEUR:oon.

Analyytikon kommentti
2.9.
2021

Jatkona edelliselle kirjoitukselle varainhoitajien hallinnoitavasta varallisuudesta käymme tässä kirjoituksessa läpi pörssin varainhoitajien kannattavuuksia ja ajureita niiden takana.

Analyytikon kommentti
31.8.
2021

Hallinnoitavan varallisuuden (AUM) tulkinta yhtiöiden välillä on vaikeaa ja vertailtavuus heikko ilman syvempää analyysiä. Tässä tekstissä on tarkoitus avata Helsingin pörssin varainhoitajien hallinnoitavia pääomia ja tapoja analysoida hallinnoitavia pääomia tarkemmin.

Analyytikon kommentti
27.8.
2021

Tarkistamme Titaniumin tavoitehintamme 16,5 euroon (aik. 15,5e) ja toistamme lisää-suosituksemme. Yhtiön H1-raportti oli erittäin hyvä ja odotamme yhtiön tuloskasvun kiihtyvän selvästi H2 alkaen Baltia- ja Hoivarahastojen vetäminä.

Analyytikon kommentti
26.8.
2021

Titanium julkaisi aamulla odotuksiamme vahvemman H1-tuloksen. Yhtiön kulutehokkuus oli alkuvuonna selvästi odotuksiamme parempi, minkä seurauksena tulos parani vertailukaudesta vastoin odotuksiamme.

Analyytikon kommentti
23.8.
2021

Titaniumin sijoittajatarina otti alkuvuoden aikana ison harppauksen eteenpäin, kun yhtiö lanseerasi onnistuneesti Baltian kiinteistörahaston. Raportissa pääfokus tuleekin olemaan Baltia- sekä Hoivarahastojen näkymissä, sillä nämä määrittelevät lähivuosien tuloskehityksen askelmerkit.

Analyytikon kommentti
2.7.
2021

Tarkistamme Titaniumin tavoitehintamme 15,5 euroon (aik. 14,0) ja nostamme suosituksemme tasolle lisää (aik. vähennä). Yhtiön uuden Baltia Kiinteistörahaston myynti on lähtenyt selvästi odotuksiamme paremmin liikkeelle ja yhtiön sijoitustarina ottaa tämän myötä ison askeleen parempaan suuntaan.

Analyytikon kommentti
10.6.
2021

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston uusmyynti oli toukokuussa odotetusti nollissa rahaston ollessa suljettuna uusilta merkinnöiltä. Rahaston oma pääoma laski noin 16 MEUR:lla johtuen 18 MEUR:n irronneesta tuotto-osuudesta.

Analyytikon kommentti
1.6.
2021

Yhtiöillassa käsiteltiin vaihtoehtoisia sijoitustuotteita ja rahastomarkkinaa.

Yhtiöillan ohjelma:

Analyytikon kommentti
16.4.
2021

Tarkistamme Titaniumin tavoitehintamme 14,0 euroon (aik. 13,0e) ja toistamme vähennä-suosituksemme. Olemme päivittäneet ennusteemme viime viikon uutisten pohjalta ja odotamme yhtiöltä edelleen kohtuullista tuloskasvua lähivuosilta.

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas