Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Titanium
3240 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.52 ALIN 8.48 VAIHTO (KPL) 10 315
MYYNTI 8.54 YLIN 8.90 VAIHTO (VAL) 0,089 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
15.1.
2020

Hoivarahaston kilpailukenttä on muuttunut yhä haastavammaksi, eikä Titanium ole pystynyt tuomaan uusia merkittäviä tuotteita rahaston rinnalle. Sijoittajien täytyy muistaa, että osakkeesta saatava korkea osinkotuotto on käytännössä korvaus korkeasta riskistä, analyytikko Sauli Vilén sanoo.

Aiheet kellotettuna:
00:05 Miksi hetki on hyvä kotiuttaa osakkeesta voittoja?
01:20 Hoivarahasto Titaniumin tukijalkana
03:20 Kummittelevat riskit
04:50 Miksi epäilemme yhtiön kykyä tuoda uusi menestyvä tuote?
08:50 Osinko
11:10 Yrityskauppa-kortti 

Tyyppi: video
2.9.
2019

Mitkä yhtiöt sopisivat kimppaan finanssipalvelusektorilla? Capman voisi, ainakin paperilla, yhdistyä useimpien kanssa. Sektori tarjoaa tällä hetkellä pörssin parasta osinkotuottoa, mutta sijoittajan pitää erotella jyvät akanoista. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin kanssa videolla läpi sektorin kuulumisia ja trendejä.

Julkaistu alunperin 30.8.2019

Capmanin ROAST ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-capman-49-kello-945

Tyyppi: video
2.5.
2019

Varainhoitotalo Titanium profiloituu osinko-osakkeeksi. Seuraava askel yhtiön pörssitaipaleessa on laajentaa tuoteportfoliota pois yhdestä hoivarahastosta josta yhtiön tuotot ovat pääosin riippuvaisia. Laaja raportti Titaniumista on luettavissa vapaasti täällä https://www.inderes.fi/fi/hyvaa-hoivaa-edelleen-tarjolla

Tyyppi: video
18.4.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

Tyyppi: video
19.3.
2019

Titanium tarjoaa Helsingin pörssin korkeinta ennustettua osinkotuottoa. Yhtiön kohtalo on kuitenkin, hyvässä ja pahassa, sidottu hoivarahastoon. Jos hoivarahastossa pyörä lähtisi pyörimään väärään suuntaan, olisi yhtiö pulassa. Videolla käsiteltävät aiheet kellotettuna alla.

Titaniumin tuore yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/erinomainen-kehitys-jatkuu

Tyyppi: video
5.2.
2019

Titanium Kasvuosinko sijoittaa laadukkaiden, kansainvälisten, kasvavaa osinkoa maksavien yhtiöiden osakkeisiin. Valinnan perusteena käytetään yhtiöiden pitkän aikavälin kasvua, hyvää kannattavuutta ja maltillista velkamäärää.

Tyyppi: video
21.12.
2018

Loppuvuoden pörssin voimakas lasku on vaikuttanut myös syklisiin finanssipalvelutaloihin. Viimeisin esimerkki tästä on tämän aamuinen Danske Bankin negari, joka on negatiivinen signaali myös esim. Nordealle. Analyytikko Sauli Vilén kertoo videolla, miten kurssilasku vaikuttaa sektoriin. Kaikkiin yhtiöihin heikentynyt markkinatilanne ei kuitenkaan vaikuta samalla tavalla, ja esimerkiksi Capman ja Titanium eivät osakemarkkinan heilahtelusta kauheasti välitä, ellei pahaksi äidy tilanne. Sen lisäksi kohta täytyy jo valmistautua nappaamaan salkkuun halventuneita osakkeita!

Tyyppi: video
29.11.
2017

Titaniumin toimitusjohtaja Tommi Santanen Inderesin Mikael Rautasen haastateltavana Sijoitus Invest -messuilla:

”Kiinteistösijoittamien on maratonlaji”

Titanium on ottanut aktiivisen pelaajan roolin palveluntuottajien tukena ja kanavoi yksityisten sijoittajien rahaa hoivakiinteistöihin. Tästä hyötyy yhteiskunta laajemminkin. Titanium Hoivakiinteistön vuokrasopimukset ovat pitkiä. Sopimusten keskimaturiteetti oli lokakuun lopussa 11,3 vuotta, mikä kantaa yli pidemmänkin taloussyklin. Kiinteistöjen arvon kehitys lyhyellä aikavälillä ei ole ratkaisevaa.

Tyyppi: video
9.10.
2017

Aamukatsauslivessä Hilveniuksen ja Pulkkisen markkinakommentit. Titaniumin kaupankäynti alkaa, osaketta voi seurata täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/titanium.  

Aamukatsauksessa mukana #Kotipizza, #Cramo, #YIT, #SRV ja Mariannen makro.

Tyyppi: video
4.10.
2017

Inderes ROAST 2. kauden viimeisessä jaksossa Pulkkisen vieraana varainhoitotalo Titaniumin toimitusjohtaja Tommi Santanen. Pulkkinen haastelee yhtiön riippuvuudesta hoivakiinteistörahastosta ja miten yhtiö puolustaa jatkossa korkeita palkkioitaan. Tommi ansaitsi vastauksillaan Survived ROAST-paidan. Haluamme kiittää yleisöä huikeista kysymyksistä! Koko patteristo alla:

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja. Titaniumin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista, eikä yhtiö ole riippuvainen yksittäisistä asiakkaista. Päätuotteet ja palvelut: Hoivakiinteistörahasto, Asuntorahasto, Osakerahasto & Omaisuudenhoitopalvelut.