Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Titanium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
20.1.
2021

Finanssissektorilla tunnelma on tuloskauden alla lähes kuin MM-95-kultajuhlissa. Niin poikkeuksellisen vahva pääomamarkkinoiden veto on ollut. Samaan aikaan sijoittajan on hyvä muistaa, että tunnelma voi muuttua nopeastikin, niin kuin kävi vuosi sitten.

InderesTV
15.12.
2020

Finanssisektorilla tullaan lyömään ensi vuonna pöytään historiallisen hyviä tuloksia, mikäli vain ennusteet pitävät kutinsa. Kaikki näyttää hyvältä, mutta déjà vu -tunteelta ei voi välttyä: Myös vuosi sitten ennusmerkit olivat lähes yhtä vahvat, kunnes pandemia iski.

InderesTV
19.10.
2020

Titaniumin kehitys on ollut poikkeuksellisen hyvää. Yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosien 2011-2019 aikana keskimäärin noin 50 %:n vauhtia ja oikaistu liikevoittomarginaali on ollut keskimäärin erinomainen noin 50 %. Yhtiö on kasvattanut omistaja-arvoaan merkittävästi, josta kiitos kuuluu ennen kaikkea päätökselle perustaa Hoivarahasto vuonna 2012. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Laaja raportti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/kaikki-riippuu-hoivarahastosta

InderesTV
10.9.
2020

Pörssin varainhoitajien vuoden piti olla pilalla, mutta nyt näyttää siltä, että väkeviä tuloksia tullaan tekemään paikoitellen myös tänä vuonna. Vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden kentässä koronakolhut pistävät kuitenkin esiin vasta viiveellä. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

InderesTV
15.6.
2020

Ajankohtaiset mahdollisuudet hoivakiinteistöissä (11.6.2020)

Tervetuloa (00:03-)
Roosa Myllyveräjä, Viestintäkoordinaattori, Titanium Rahastoyhtiö Oy

Ajankohtaiset mahdollisuudet hoivakiinteistöissä (01:18-)
Kai Seppälä, Strategiajohtaja, Pilke päiväkodit Oy

Erikoissijoitusrahasto: Titanium Hoivakiinteistö (18:04-)
Tommi Santanen, Toimitusjohtaja, Titanium Rahastoyhtiö Oy

Tallenne katsottavissa myös täältä.

InderesTV
16.4.
2020

Koronavirus ei suoraan vaikuta Titaniumin Hoivarahastoon, mutta pörssimyllerrys saattaa lyhyellä välillä lisätä lunastuspainetta Titaniumin ainoassa syömähampaassa. Ylipäätään riskit ovat kasvaneet, kun koko peli nojaa käytännössä yhteen korttiin, oli se kortti kuinka vahva tahansa. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Titaniumin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/titanium

InderesTV
15.1.
2020

Hoivarahaston kilpailukenttä on muuttunut yhä haastavammaksi, eikä Titanium ole pystynyt tuomaan uusia merkittäviä tuotteita rahaston rinnalle. Sijoittajien täytyy muistaa, että osakkeesta saatava korkea osinkotuotto on käytännössä korvaus korkeasta riskistä, analyytikko Sauli Vilén sanoo.

Aiheet kellotettuna:
00:05 Miksi hetki on hyvä kotiuttaa osakkeesta voittoja?
01:20 Hoivarahasto Titaniumin tukijalkana
03:20 Kummittelevat riskit
04:50 Miksi epäilemme yhtiön kykyä tuoda uusi menestyvä tuote?
08:50 Osinko
11:10 Yrityskauppa-kortti 

InderesTV
2.9.
2019

Mitkä yhtiöt sopisivat kimppaan finanssipalvelusektorilla? Capman voisi, ainakin paperilla, yhdistyä useimpien kanssa. Sektori tarjoaa tällä hetkellä pörssin parasta osinkotuottoa, mutta sijoittajan pitää erotella jyvät akanoista. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin kanssa videolla läpi sektorin kuulumisia ja trendejä.

Julkaistu alunperin 30.8.2019

Capmanin ROAST ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-capman-49-kello-945

InderesTV
2.5.
2019

Varainhoitotalo Titanium profiloituu osinko-osakkeeksi. Seuraava askel yhtiön pörssitaipaleessa on laajentaa tuoteportfoliota pois yhdestä hoivarahastosta josta yhtiön tuotot ovat pääosin riippuvaisia. Laaja raportti Titaniumista on luettavissa vapaasti täällä https://www.inderes.fi/fi/hyvaa-hoivaa-edelleen-tarjolla

InderesTV
18.4.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

Titanium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titaniumin liiketoiminta perustuu asiakaslähtöi-syyteen, ammattitaitoon, näkemykseen ja luottamukseen. Konsernin kokenut asiantuntijatiimi palvelee yksityis-, yhteisö- ja instituutioasiakkaita ympäri Suomen. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.